Onze tarieven worden verhoogd

natuur

Sinds 2005 geven wij natuurgeneeskundige behandelingen gebaseerd op Ayurveda voor het tarief van €100, – per uur. Dat bedrag is voor al onze behandelingen, zowel lichamelijk, mentaal als spiritueel. Dit tarief is alle jaren daarna ongewijzigd gebleven omdat onze cliënten erg belangrijk zijn voor ons. In oktober vorig jaar is de omzetbelasting gestegen en de kosten voor allerlei zaken zijn daardoor verhoogd. Met deze veranderende omstandigheden zijn wij genoodzaakt om onze tarieven voor de behandelingen te verhogen naar €125, – per uur. Deze prijsstijging willen wij op 1 maart 2013 invoeren.

Het hele jaar het oude tarief

Aan onze vaste en nieuwe cliënten willen wij deze hele maand februari de gelegenheid geven om de behandeling te boeken voor het oude tarief van €100, – op een dag en tijd dat jou schikt. De betaling moet dan wel voor 1 maart op onze rekening staan.
Na boeking en accoord kun je het bedrag betalen op de volgende rekening 3075093 tnv CJM Peters.

Voorbeeld

A) Je boekt voor 1 maart 2013 een behandeling in april of december 2013, of alle maanden daartussen. Dan hanteren wij het tarief van €100, – omdat je voor 1 maart geboekt hebt. Het maakt dus niet uit in welke maand van 2013 je boekt. Het bedrag per uur blijft €100, -.

B) Je boekt na 1 maart 2013 een behandeling in april of december 2013, of alle maanden daartussen. Dan hanteren wij het nieuwe tarief van €125, – omdat je na 1 maart geboekt hebt.

Wat moet je dus weten!

Je kunt uitsluitend in februari 2013, dus deze hele maand februari een afspraak maken voor een behandeling voor het oude tarief van €100, – per uur.

Na februari 2013 kosten alle behandelingen €125, – per uur.

Veelgestelde vragen en antwoorden

1) Kun je de datum van de gemaakte afspraak tussentijd wijzigen voor hetzelfde tarief?

Antwoord: Ja, dat kan mits je dit tijdig doet.

2) Kan ik ook alvast afspraken maken voor dit oude tarief voor het jaar 2014?

Antwoord: Nee, dit geldt alleen voor 2013.

3) Ik heb al een afspraak gemaakt voor de maand mei dit jaar. Nu wil mijn partner ook mee. Kan dit voor het oude tarief?

Antwoord: Ja, dit kan voor het oude tarief mits je partner voor 1 maart 2013 deze afspraak maakt en betaald. Daarna geldt het nieuwe tarief.

4) Ik heb al een afspraak staan op 18 juli dit jaar. Hoe weet ik zeker dat ik op die dag een factuur krijg van €100, – per uur voor de behandeling?

Antwoord: Al onze cliënten krijgen per brief, sms of email een bevestiging van de afspraak en het bijbehorende bedrag. Deze brief, sms of email is een bewijs dat de afspraak gemaakt is voor 1 maart 2013 voor het oude tarief.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

>
Scroll naar top