Internationaal Journaal in Ayurveda Research

IJAR logo
Dit is een publicatie van het departement AYUSH van de Indiase overheid. Het is een kwartaaluitgave en geeft vrije toegang aan een ieder die op grond van studie, onderzoek of gewoon nieuwsgierig naar Ayurveda is. Het is het eerste blad gepresenteerd vanuit India dat de immense waarde dat Ayurvede vertegenwoordigd openbaar maakt. De informatie in dit blad komt van Ayurvedische medische faculteiten en onderzoekscentra uit India.

Doel van dit journaal

Dit blad heeft een aantal doelstellingen zoals:

 • Gemeenschappelijk platform voor publicatie van Ayurvedisch onderzoek aanbieden.
 • Bevordering van onderzoek onder studenten van Ayurveda vergroten.
 • Up-to-date maken van onderzoek in de traditionele geneeskunde in India en het buitenland.
 • Het beschrijven van verschillende centra en academische instituten die wereldwijd onderzoek doen in de traditionele geneeskunde om de interactie te verbeteren.
 • Het aanbieden van een speciale afdeling voor onderzoeks studenten in Ayurveda om hen een richting te geven voor hun toekomstige doelen.
 • Lezerspubliek wereldwijd

  Grafiek lezers IJAR
  Grafiek lezers IJAR

  In het archief van dit blad vond ik de resultaten van 2 volumes met publicatiedatum en aantal unieke lezers. Het hoogste aantal is 87387.

  Meest gelezen artikelen

  Effect of the insulin plant (Costus igneus) leaves on dexamethasone-induced hyperglycemia en Evaluationof antioxidant potential of Amalakayas Rasayana: A polyherbal Ayurvedic formulation.

  Abstract en index informatie

  Het blad wordt wereldwijd geindexeerd door: Caspur, CNKI (China National Knowledge Infrastructure), DOAJ, EBSCO Publishing’s Electronic Databases, Expanded Academic ASAP, Genamics JournalSeek, Google Scholar, Health & Wellness Research Center, Health Reference Center Academic, Hinari, Index Copernicus, Indian Science Abstracts, National Science Library, OpenJGate, PrimoCentral, ProQuest, PubMed, Pubmed Central, Scimago Journal Ranking, SCOLOAR, SCOPUS, SIIC databases, Summon by Serial Solutions and Ulrich’s International Periodical Directory.

  U vindt het allemaal hier

  www.ijaronline.com

  Cornelis Peters
  15 11 2013

  Deel dit bericht

  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn

  Laat een reactie achter

  Over Europa Ayurveda Centrum

  Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

  Recente berichten

  Volg ons op Facebook

  Schrijf je in voor tips over gezondheid

  >
  Scroll naar top