Mind Walls van 21-01-2012

22-01-2012 1 reactie

De film Mind Walls van dr. V.P. Mohana Kumari maakt veel los. Gisteren 21 januari 2012 in een overvolle zaal werd voor de derde keer na de grote premiere in Amsterdam de film gedraaid.

Enkele reacties van het publiek

“Wat mij nog het meeste raakte is het feit dat de film in Overijssel is opgenomen. Ik herken het landschap en dan zie ik opeens beelden die heel Indiaas aandoen maar zich ook hier afspelen. Op de een of andere manier realiseerde ik me hierdoor dat Ayurveda welliswaar een Indiase natuurgeneeswijze is maar dat het dus ook hier van toepassing is. Dat wist ik natuurlijk wel maar deze film heeft dat overduidelijk vastgelegd.
Heel bijzonder.” Jan 21-01-2012

“Wat een ongelofelijke hoop informatie zit er in deze film. Ik ga thuis weer even lezen hoe het ook weer zit met alle namen die ik gehoord hebt. Nu zie ik de verbanden door deze film. Deze film moet iedere yoga beoefenaar zien. Absoluut indrukwekkend.
Ik kijk uit naar de volgende film.” Karin 21-01-2-12

“De film is overweldigend. Heel fijn om na de film nog even na te praten met de mensen die de film gemaakt hebben. Bijzonder om op deze manier in aanraking te komen met deze eeuwenoude natuurgeneeswijze die zulke mooie oplossingen heeft voor de psychologische problemen van deze tijd. Ik raad deze film iedereen aan.” Ingrid 21-01-2012

1 reactie

 1. Avatar

  Cornelis Peters 26 January 2012 | 13:29

  Naar aanleiding van de film kregen we deze informatie van een van de bezoekers.

  Gisteren las ik een artikel dat 1 op de 5 Amerikanen psychische problemen hebben dus … niet voor niets z’n film!

  http://blog.acpinternist.org/2012/01/qd-news-every-day-1-in-5-americans-had.html

  Reply

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X