Medisch Contact schrijft over Ayurveda!

Het tijdschrift Medisch Contact, het redactioneel onafhankelijke weekblad van de KNMG, is de belangrijkste opiniërende en informerende titel in de gezondheidszorg. Daartoe behoren ook een website, internettelevisie, boeken, nascholing, het studentenblad en de website Arts in Spe. De redactie bestaat uit 24 personen, onder wie twee adjunct-hoofdredacteuren. Het blad wordt door bijna alle artsen in Nederland gelezen. Zelf lees ik het blad al jaren omdat ik zeer geïnteresseerd ben in de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Dit blad geeft daar op een zeer informatieve manier uiting aan.

Drie artikelen over alternatieve geneeswijzen!!

Tot mijn verbazing is het 22 december nummer 2011 gevuld met maar liefst 3 artikelen die de artsen informeren over alternatieve geneeswijzen. Het eerste artikel heet ‘Hippocrates deed aan Wellness.’
Het tweede artikel gaat over de effecten van aromamassage, een modderpakking, een hot stone-massage of een fish spa en is beschreven door het ‘Gelegenheidsduo Gondrie & Sloot, respectievelijk anios chirurgie en anios chirurgie in spe.’ Last but not least het derde artikel en natuurlijk voor mij de grote eyecatcher en dat is een artikel geschreven door Heleen Croonen getiteld ‘Ayurvedisch in Balans.’

Chapeau Medisch Contact!

Is dat geen mooi eindejaarsuitgave van Medisch Contact? De drie artikelen zijn lichtelijk cynisch geschreven, beetje uit de hoogte ook maar toch…. het staat er maar mooi in. Daar gaat het wat mij betreft om. Je mag zeker een kritische houding hebben, graag zelfs want dat houdt ons allemaal scherp.
Cornelis Peters

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

>
Scroll naar top