Kickoff project Traditioneel Kruidenpreparaat tegen moderne volkziekte.

Kickoff diabetes project
Kickoff diabetes project

Gisteren in het mooie bedrijf van EuroProxima is de kickoff gelanceerd van onze driejarige samenwerking met de Universiteit van Wageningen, het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en EuroProxima.
Het doel van het project is om een traditioneel kruidenpreparaat tegen Diabetes Mellitus type 2 op de markt te brengen en wetenschappelijk te bewijzen dat het preparaat effect heeft op patiënten met Diabetes Mellitus type 2, onafhankelijk van zijn of haar geloof in traditionele medicijnen.
Dit kruidenpreparaat wordt hier in Witharen geteeld en verwerkt.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

 • Emmy schreef:

  Geweldig goed nieuws Cor! Proficiat! Groetjes, Emmy.

 • Koos Zondervan schreef:

  Dag Cor,
  Jullie experiment om diabetes mellitus type 2 in Nederland met kruiden te behandelen vind ik heel zinvol.
  Toevallig heb ik een jaar of 12 geleden in België gehoord dat een Belgische yogadocent door een vadya in New Delhi blijvend van diabetes mellitus type 2 is genezen met behulp van kruiden preparaten.
  Het staat dus al vast dat sommige patiënten op deze wijze kunnen genezen.
  Omdat ook de Universiteit van Wageningen aan het project meedoet denk ik dat op deze wijze ook degenen die de allopathische geneeskunst bedrijven kunnen worden overtuigd van de zin van een ayurvedische behandeling.
  Behalve dat de patiënt hier heel blij van kan worden zal het ook de kosten van de gezondheidszorg in Nederland verlagen, want zonder behandeling moet een patiënt met diabetes mellitus type 2 zijn leven lang medicijnen gebruiken.
  Ik wens jullie heel veel succes met het experiment!
  Hartelijke groet,
  Koos Zondervan

  • Cornelis Peters schreef:

   Dag Koos,
   Dankjewel Koos. Wij vinden het ook heel fijn dat wij met dit onderzoek een bijdrage kunnen leveren aan een groot maatschappelijk probleem. Over twee jaar hopen wij met klinkende resultaten te komen zodat we met dit kruidenpreparaat een gezonde tegenhanger hebben van de huidige middelen die toch wel veel bijwerkingen hebben.
   Groet van Cor

 • Over Europa Ayurveda Centrum

  Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

  Recente berichten

  Volg ons op Facebook

  Schrijf je in voor tips over gezondheid

  >
  Scroll naar top