Innovatie Is Soms Terug Naar De Start.

07-02-2014 Nog geen reacties

Als je – net zoals ik – dagelijks bezig bent met gezondheid dan realiseer je dat het begint bij de basis. Ik woon nu bijna 10 jaar in Overijssel. Rondom ons centrum wonen boeren en landbouwers. Ik zie rustieke oude boerderijen maar ook steeds vaker grote en grotere stallen en in de zeer nabije toekomst mega stallen. Steeds vaker bekruipt mij het gevoel of wij hier wel mee op de goede weg zitten.

Alles in mij zeg nee, maar ik realiseer me ook dat als je de vooruitgang tegen houdt dat dit ook geen oplossing bied. De wereldbevolking neemt toe, de techniek ontwikkeld zich razendsnel. Dit zijn twee van de vele feiten die we onder ogen moeten zien als we goed, aangenaam, gezond en prettig met elkaar willen leven op deze ene planeet. De website gaat veranderen en vandaag laat ik daar een aantal nieuwe insteken van zien waar wij mee bezig zijn. Zelf geloof ik namelijk heel erg in het verbinden van oude kennis met nieuwe inzichten.

Ayurveda is de wetenschap of de kunst van het leven. Om van het leven een kunst te maken moeten we de wetenschap met het gezonde verstand en een gefundeerd gevoel voor ethiek en menselijke maat als uitgangspunt implementeren in de nieuwe wereld die voor ons ligt.

Ik kwam bij toeval, wat is toeval dit animatiefilmpje tegen.

Mooier dan dit kan ik eigenlijk niet zeggen hoe ik van binnen voel welke richting we op moeten gaan. Kijk zelf en laat me weten of je mijn mening deelt.

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X