Europa om de hoek

Met Europees geld worden zeer verschillende projecten uitgevoerd. Zo zijn er bijvoorbeeld projecten die met behulp van een ayurvedisch kruidenpreparaat onderzoek doet naar diabetes mellitus en obesitas en zijn er speciale scanners die onderzoek doen naar kanker en Alzheimer. Het eerste wordt ontwikkeld in ons centrum en onderzocht door de universiteit van Wageningen. Andere projecten houden zich bezig met natuurbeheer. En weer andere ontwikkelen alternatieven voor benzine en diesel. Kijk voor meer informatie op www.europaomdehoek.nl.

Europa om de hoek Kijkdagen 2013

Veel van deze projecten zijn meestal niet toegankelijk voor het publiek, maar tijdens de Kijkdagen op 10, 11 en 12 mei heb je de kans om ‘een kijkje in de keuken’ te komen nemen. Kijk op deze site welke projecten in jouw buurt hun deuren openen.

De projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie. De organisatie van de Europa om de hoek Kijkdagen is in handen van de vier regionale EFRO-programma’s, Interreg Duitsland-Nederland en Twee Zeeën, Europees Visserijfonds, Plattelandsontwikkelingsprogramma, de ministeries van IenM en EZ en de Europese Unie.

Laat je verbazen. Europa is dichterbij dan je denkt.

Wij gaan hier een mooi programma voor opzetten waarin wij onze bezoekers door middel van film, lezingen en een expositie laten zien hoe dit project uitgevoerd wordt.
Dat het bijzonder wordt dat is zeker.

Wordt vervolgt……

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

>
Scroll naar top