Europa Kijkdagen 2014

12-05-2014 Nog geen reacties

Europa om de Hoek


Europa Kijkdagen 2014
Ondanks het regenachtige weer is ons project goed bezocht. Vele mensen hebben ons project: Traditioneel kruidenpreparaat tegen een moderne volksziekte diabetes mellitus 2 bezocht.

Bewuste gekozen

Onze bezoekers hebben ook dit weer weer echt bewust gekozen om ons project te bezoeken. Er waren mensen uit Eindhoven, Groningen, Utrecht, Rotterdam en de rest uit Ommen en omgeving. De krant is geweest, we zijn geïnterviewd en er zijn foto’s genomen. Alles bij elkaar mochten we meer dan 60 bezoekers informeren over wat er gedaan wordt met hun belastinggeld.
EFRO subsidiegeld komt natuurlijk indirect van de inwoners van Europa. We hadden een foto-expositie, een film over het project en een bezichtiging in de tuinen op het programma staan.

Verbazing alom

Het verbaasde mensen dat de Ayurveda zolang geleden al zo veel wist van diabetes mellitus 2 en dat er zulke mooie kruidenpreparaten bestaan. Met veel belangstelling bekeken zij de film en de tentoonstelling en als vanzelf ontstond er een geanimeerd gesprek met de aanwezige bezoekers. Europa is op deze manier op een hele positieve manier in het nieuws zei een van de bezoekers.

De regio investeert

Innovatie, versterking van de (regionale) economie en grensoverschrijdende samenwerking
De Europese Commissie en de Nederlandse overheid vinden het belangrijk om te laten zien waar Europees geld aan wordt besteed. De deelnemende projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie. In Nederland wordt dit geld vooral ingezet op innovatie, de versterking van de (regionale) economie en grensoverschrijdende samenwerking.

http://www.go-oostnederland.eu/?id=96

logo europese unie

GO Gelderland & Overijssel

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X