EACTV

03-07-2012 2 reacties

Een eigen tv kanaal, wie heeft daar nooit over gedroomd? Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk omdat wij nu internet hebben. Met de dagelijkse stroom aan digitale informatie is het ook voor ons steeds belangrijker geworden om onze boodschap kort en bondig en vooral ook aanspreekbaar over te dragen. Daar is video natuurlijk een prachtig middel voor.

Kijk hieronder naar de tweede update:

Kijk hieronder naar de eerste uitzending:

Wij streven ernaar om ons TV kanaal EACTV iedere 2 weken te voorzien van een nieuwe TV uitzending met als vast stramien drie onderwerpen:

 1. De laatste informatie over de nieuwste ontwikkelingen, opzienbarende feiten of ontdekkingen op het gebied van ayurveda.
 2. Kijkers kunnen direct een vraag aan Mohana stellen. Je kunt deze vraag via de email of via de telefoon (ook dat kan nog) stellen. Wij zorgen dat deze vraag de komende uitzending beantwoord wordt. Zijn er veel vragen dan kunnen we die later op de website beantwoorden.
 3. We lichten een ayurvedisch product toe en noemen dat het product van de week.

Opmerkingen, aanvullingen of ander positieve input waarderen wij ten zeerste dus geef ons uw waardevolle adviezen. Wij gaan daar zeer zeker iets mee doen.

Veel kijkplezier.

2 reacties

 1. Avatar

  Marian Campen 4 October 2012 | 17:57

  Dear Mohanna and family,

  My question is ; can i use Neem tea for plants, when they have fungus ?
  Thanks for the answer.

  With kind regards,
  Marian Campen.

  Reply

  • Avatar

   Cornelis Peters 15 October 2012 | 18:14

   Yes you can.
   Garlic is also an option.

   Reply

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X