Constipatie is een Serieus Probleem.

05-11-2016 Nog geen reacties

toxins in darmen

Een veel voorkomend probleem van het spijsverteringskanaal is een beperkte of onregelmatige stoelgang. In de Ayurveda nemen we deze klacht buitengewoon serieus.
Wanneer de ontlasting niet goed verloopt en te lang vast blijft zitten worden er toxinen (ama) geproduceerd. Deze toxinen vinden hun weg naar de bloedbaan en worden vervolgens naar alle delen van het lichaam gebracht. In chronische gevallen kan dit een weg zijn naar ernstige ziekten zoals reuma, reumatoïde artritis, aambeien, hoge bloeddruk en zelfs kanker.

Zoals met veel dingen in het leven kun je heel veel ongemakken voorkomen door preventief in te grijpen. Met constipatie moet je niet te lang wachten. Ik heb hier een e-book over gemaakt dat ik deze hele week als gratis download ter beschikking stel aan mijn lezers. In dat e-book staan kruiden en tips die constipatie in een vroeg stadium kan verhelpen en voorkomen.

Dus waarom wachten? Download hier je gratis boek en voorkom veel problemen.

Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met constipatie of obstipatie. Heb jij nog tips voor andere lezers? Waar bestaat jouw ZelfZorg uit? Deel het hieronder met ons.

Cornelis Peters
Cornelis Peters is onderzoeker en expert op het gebied van gezondheid en welzijn vanuit Ayurveda. Hij deelt zijn kennis over ‘de zes treden‘ waarmee de weg naar persoonlijke groei en gezondheid voor iedereen open ligt via deze artikelen en de gratis MasterClass “Tien Ayurvedische leefregels voor een leven vol energie. Deze masterclass is gratis te downloaden via deze site.”.

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X