Masterclasses in traditional ayurveda – Module 6a – Devi Mahatmaya deel 1 – aarden

Dr. Mohana KumariDe lessen van dr. Mohana Kumari worden gegeven in eenvoudig Engels en worden waar nodig vertaald. Alle lesinformatie is in het Nederlands. Tussen de middag is er een uur pauze.

Module 6a: Devi Mahatmaya deel 1 – aarden

Devi Mahatmya is een Hindoegeschrift in het Sanskriet en betekent ‘glorificatie van de Moedergodin’. Het gaat in totaal om 700 verzen en lofliederen uit de Oud-Indiase Purana’s, die thans nog steeds in gebruik zijn, gerangschikt in dertien hoofdstukken. Ieder vers draag een boodschap in zich. De Moedergodin wil met deze verzen of parabels haar kennis doorgeven aan haar kinderen, de mensheid. De boodschap is echter vaak verkapt en heeft wat uitleg nodig om te begrijpen wat er bedoeld wordt. Als het echter duidelijk wordt, beschik je over unieke kennis voor je dagelijks leven. Mohana hoorde deze verhalen van haar grootmoeder en haar moeder. Als geen ander kan zij de diepere betekenis van deze schitterende verhalen en parabels uitleggen. Dit eerste deel gaat over jezelf, ‘aarden.’

Meer info en inschrijven

Voor alle informatie en een link naar het inschrijfformulier, zie de Spirituele Ayurveda Masterclass pagina op onze website van de Spiritual International Open University for United Wisdom (SIOU-TASTAM).

Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze lessen zijn op 13 februari, 13 maart, 10 april, 1 mei, 28 mei, 19 juni, 3 juli, 24 juli, 21 augustus en 25 september. De lessen zijn op aanvraag afzonderlijk te volgen, maar wij adviseren u de hele reeks te volgen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.