Lezing: Pure Saffraan

  • Op: Vrijdag 20 januari 2023
  • Van: 14:00 tot 17:00 
  • Locatie: EAC-Witharenweg 9, Witharen
  • Kosten: 20 euro
  • Sprekers: Yves Vanderlinden en Cornelis Peters
  • De lezing wordt opgenomen.

Hoe Saffraan een Belg, een Nederlander, Marokko en Ayurveda samenbrengt, daar gaat deze lezing over. Ik ontmoette Yves voor het eerst in 2019 tijdens de Map-Expo beurs. Sindsdien zijn wij bevriend en werken samen. 

Yves Vanderlinden is een expert op het gebied van pure saffraan. In deze lezing gaat hij ons van alles vertellen over zijn passie voor saffraan maar ook over zijn bedrijf en producten. Yves is een rasverteller en samen met zijn marokkaanse vrouw Malika Mouham neemt hij ons mee naar hartje marokko waar de saffraan van zijn bedrijf vandaan komt.

Cornelis Peters vertelt over het oude traditioneel recept uit de aantekeningen van Mohana waarmee hij een olie voor de huid en een Rasayanamedicijn uit Saffraan, Ginseng, Cardamon en nog drie andere kruiden maakte om het immuunsysteem te versterken, het geheugen een handje te helpen en om de levenskracht in ons systeem aan te wakkeren.

Tussen de lezingen door wordt er saffraanthee gedronken en laten Yves en Cornelis zien welke prachtige producten er zijn van dit KoningsKruid.

PureSaffraan® ruikt aangenaam, geeft en heeft een mooie intense dieprode kleur, een verfijnde smaak(honingachtig), het is een elite kruid onder de kruiden, heeft meerdere medicinale krachten en wordt daarom ook vernoemd in historische lectuur en in heilige boeken van de grote religieuze stromingen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.