Gratis webinar: Consulent Ayurvedische Voedingsgeneeskunde

Gratis-Webinar-CAV

Volg mijn GRATIS webinar om te ontdekken wat er allemaal in deze cursus zit.

Je kunt ook al je vragen stellen, zodat je weet waar je aan begint.

Schrijf je in en kies de datum en het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Tot ziens bij het webinar

Ontdek de Wereld van Ayurvedische Voedingsgeneeskunde – Doe Mee aan Onze Nieuwe Online Cursus!

Wij zijn verheugd om je uit te nodigen voor onze gloednieuwe online cursus: “Consulent Ayurvedische Voedingsgeneeskunde.” Deze cursus is ontworpen om je te inspireren en te leiden op een reis naar een holistische benadering van gezondheid, waarbij de principes van Ayurveda centraal staan. Dit doen we door volop aandacht te besteden aan voeding. Wat is goede voeding, welke voeding past bij jou en hoe maak je dat klaar. Dat komt allemaal aan bod in deze prachtige online cursus.

Dit zijn enkele reacties van de huidige deelnemers:

Beste Cornelis en Team, ik hoop dat jullie een hele mooie feestdagen hebben gehad! Ik vorder langzaam maar zeker met de cursus voeding geneeskunde consulent, en terwijl dit allemaal nieuw is voor mij, realiseer ik me hoe waardevol deze lessen en de kennis dat erin zit is! Ik zal dus niet binnenkort de toets gaan nemen (ik zit maar op les 4 ) maar dat is niet erg. Belangrijkste is dat ik een hele mooie en nieuwe kijk op de wereld aan het ontdekken ben. Ik wilde jullie bedanken voor dit cursus en alvast het beste wensen voor 2024! Groetjes A.

Beste Cornelis en alle mensen van het centrum die deze cursus mogelijk hebben gemaakt. Ik ben diep onder de indruk van alle kennis en wijsheid die in deze opleiding zit. Ik weet nu al dat ik hier het hele jaar over ga doen. Zo dankbaar dat ik hiermee begonnen ben? Wilde het al jaren en nu pas de stap gemaakt. Fijne feestdagen. Hartelijke groet van R.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.