Grand Gala ter gelegenheid van de première van de film: Krishnamurti, the Chosen One

Krishnamurti the Chosen One
Krishnamurti the Chosen One
  • Ochtend Programma
  • Middag Programma

Effect van Krishnamurti’s leer op de levens van twee families

Deze film gaat over het effect dat Krishnamurti heeft gehad op de levens van twee families. De ene familie is de Kluwer uitgeverij – later Ankh Hermes – en de andere is de familie Peters, de oprichters van het Europa Ayurveda Centrum, dat op een steenworp afstand ligt van Kasteel Eerde in Ommen.
In deze film zijn beide families aan het woord over de invloed die Krishnamurti had op hun levens.

Krishnamurti

Krishnamurti was een Indiase spirituele leraar. Als kind werd hij ‘herkend’ door leden van de Theosofische Vereniging en opgevoed als de toekomstige wereldleraar. De Nederlander Philip baron van Pallandt was zo onder de indruk van Krishnamurti dat hij zijn kasteel Eerde in Ommen aan hem cadeau gaf. Met dit kasteel had Krishnamurti voldoende plaats om mensen uit te nodigen die hem vanuit de hele wereld bezochten.

Vroeger en nu

De film laat Kasteel Eerde zien zoals het er nu uitziet en de wandelpaden waarover Krishnamurti liep toen dit zijn thuis in Nederland was.
De film bevat uniek beeldmateriaal van Krishnamurti zelf. Dit beeldmateriaal is ter beschikking gesteld door de Krishnamurtiverenigingen in Engeland en Amerika.
De film duurt een uur. Er is een ochtend en een middagprogramma. Het ochtendprogramma begint om 11:30 en eindigt om 14:30. Het middagprogramma begint om 15:00 en eindigt om 18:00.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

4 gedachten over “Grand Gala ter gelegenheid van de première van de film: Krishnamurti, the Chosen One”

  1. Katrien Vloeberghs

    Graag zou ik de dvd van “Krishnamurti the chosen one” bestellen (aangekondigd in Happinez). Is dit mogelijk, en zo ja, op welke manier. Ik kan online met mastercard betalen, of een overschrijving doen.
    Dank bij voorbaat voor uw informatie,
    Katrien Vloeberghs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.