Kan Ayurveda Alzheimer Genezen?

Datum: 22 december 2019
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Europa Ayurveda Centrum, Witharen

In een tijd waarin we meer over de hersenen weten dan ooit tevoren, zijn hersenaandoeningen waaronder Alzheimer, de belangrijkste doodsoorzaak.

Hoe kan dit?

In 2010 stierf mijn vader aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer (AD). Ik draag niet alleen mijn vadersnaam, in veel opzichten lijk ik ook op hem.

Meer dan welke andere ziekte dan ook is Alzheimer een van de ergste aandoeningen die mensen kunnen krijgen. Omdat het je persoonlijkheid wegneemt, je vervaagt langzaam…

In 2008 kreeg mijn vader de diagnose AD en slechts twee jaar later overleed hij. In die twee jaar heb ik mijn vader vele malen verloren. Niet alleen de persoon zelf, maar de hele familie lijdt aan deze ziekte.

Het was in die tijd dat ik mijn aandacht richtte op het steeds meer leren over deze ziekte. Wanneer en waar begint deze aandoening en wat kunnen we eraan doen.

Ik bestudeerde de laatste inzichten in wetenschappelijke artikelen en dook diep in de enorme wijsheid van de Ayurveda om antwoorden te vinden op mijn vele vragen.

Ik kreeg antwoorden van beide kanten en deze inzichten wil ik graag met u delen in mijn lezing “Kan Ayurveda Alzheimer Genezen.”

Tickets voor de lezing á 15 euro zijn te bestellen via Eventbrite.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.