Diplomacursus Voeding en Ayurveda

Deze vijfdaagse cursus is een training in het leren kennen en gebruiken van voedingsmiddelen op een Ayurvedische manier. De lessen zijn dan ook op de praktijk gericht, dat wil zeggen op het bereiden van voeding en het koken van maaltijden, maar ook hoe de kennis praktisch toegepast kan worden in het dagelijkse leven. Iedere les begint met theorie gevolgd door het koken van een volledige Ayurvedische maaltijd.

Bekijk hieronder een videoimpressie van de cursus:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Z6hXDDyVGYA

Voeding is het eerste medicijn.

Ayurveda bezit een grondige kennis van de enorme waarde en interactie van voeding met het welzijn en de gezondheid van de mens. Voeding is het eerste medicijn. Dagelijks juiste en gezonde voeding tot ons nemen ligt aan de basis van onze persoonlijke mogelijkheden om een gezond, vreugdevol, weldadig leven vol vitaliteit te genieten. Maar over voeding bestaat tegenwoordig een schat aan informatie. Vaak gaan mensen vanuit gezondheidsoverwegingen op zoek naar andere, misschien betere, misschien meer passende mogelijkheden van eten. En in het doolhof van informatie verliest men dan al snel zijn eigen behoeften en eigen natuur uit het oog.

Voor wie?

De lessen zijn zodanig opgesteld dat ze breed toegankelijk zijn en vereisen geen specifieke Ayurvedische voorkennis. Ze zijn bestemd voor iedere geïnteresseerde die openstaat voor een breed perspectief op voeding en graag meer wil weten over hoe en wat te eten vanuit een Ayurvedisch gezichtspunt, ook in verband met voedings- en/of gezondheidsklachten. Daarnaast zijn de lessen zeer zeker interessant voor iedere professional die met voeding of diëtiek bezig is.

De cursus bestaat uit vijf aaneengesloten dagen van 11.00 tot 16.00 uur.

Downloads

Download de pdf voor alle cursusinformatie. Om u in te schrijven, vul het onderstaande Word document in en stuur het terug naar info@ayu.nl:

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.