De Passietest en uw Constitutietest in één workshop.

Voor wie is de Passietest workshop

De passietest workshop is er voor iedereen. Ook voor die mensen die al heel succesvol zijn en hun passies leven, kan de passietest heel waardevol zijn als check; mogelijk zijn er nog nieuwe passies te ontdekken of ben je iets vergeten. Hoe minder je gefocust bent op het resultaat van wat je doet, hoe waarschijnlijker het is dat je je droom leeft. Als je doet waar je van houdt, ontdek je de weg naar de vrijheid.

Je constitutie volgens de Ayurveda

De mens kan het leven in volheid leven als hij/zij zichzelf door en door kent. Dit betekent dat je je eigen constitutie goed moet kennen om ernaar te leven. Iedere constitutie bepaalt iemands karaktereigenschappen, voorkeur voor bepaalde voeding, keuze van vrienden, opleiding en werk. Zou je passie verband kunnen houden met je constitutie? Deze workshop geeft licht op deze interessante invalshoek.

Workshopbegeleiders: Arlette Wierenga en Cornelis Peters

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.