Stages

Bekijk hier een video over stagelopen bij het Europa Ayurveda Centrum:

Ons centrum

Ons centrum is een instituut waar de Indiase natuurgeneeswijze beoefend wordt. Deze geneeswijze heet Ayurveda en dat betekent ‘de kunst of de wetenschap van het leven’. Dat is heel breed en daarom hebben wij verschillende afdelingen binnen ons centrum die ieder met een ander aspect van deze natuurgeneeswijze bezig is.

Kenniscentrum


Ons centrum is gespecialiseerd in de teelt van Ayurvedische kruiden. Dat is begonnen in twee kleine volkstuintjes in Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot een flinke kruidentuin in Witharen in de provincie Overijssel. In een traditioneel Ayurvedisch centrum is het vanzelfsprekend dat je de kruiden die je nodig hebt voor de behandelingen zelf kweekt. Op die manier kun je hoeveelheden kweken die je nodig hebt en keuzes maken wat je kweekt afgestemd op je specialisatie. Wij kweken volgens een Vedische landbouwmethode. Deze methode kenmerkt zich door een diep respect voor de aarde. Biologisch kweken is dan ook een vanzelfsprekendheid voor ons.

Meer https://www.ayu.nl/ayurveda/kenniscentrum/

Hoe meld ik mij aan?

Stuur ons een email met je CV met pasfoto en jouw voorkeur voor een project. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je.

Geïnteresseerd? Wees niet verlegen Schrijf of bel ons!
Je bent van harte welkom.

X