Zoek je ondersteuning om je leefstijl en voeding aan te passen om je gezondheid te verbeteren?

Boek hier je consult

In de ayurveda kan een mens zonder problemen 120 worden. Ons lichaam is dus probleemloos in staat om deze leeftijd te halen.Op 1 januari 2012 telde Nederland 1978 honderdplussers, van wie 301 mannen. Momenteel zijn er naar schatting 350 -400 mensen op aarde ouder dan 110 jaar. Opvallend bij deze langlevenden is hun goede gezondheid. Hoe doen deze mensen dat? Hoe worden ze zo oud? Wat is hun geheim?

Het geheim van een lang en gezond leven.

Er zijn wereldwijd een aantal volkeren waarvan bekend is dat zij bijna allemaal zeer hoge leeftijden halen. Daar is veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en dat heeft een aantal verrassende feiten opgeleverd.
Allereerst waren deze mensen unaniem tevreden en gelukkig met zichzelf. Hun mindset was dus ingesteld op een positieve kijk op het leven. Daarna volgde een voedingspatroon met veel verse groenten en fruit. Bijna al deze langlevenden werkte tot op zeer hoge leeftijd en zij namen dagelijks voldoende rust.
Dit zijn precies een aantal leefregels uit de ayurveda.

Ondersteuning naar een lang en gezond leven voor jou.

Ieder mens is uniek en iedere persoonlijke vraag staat op zichzelf. Door onze jarenlange ervaring met het adviseren, begeleiden en behandelen van mensen naar een optimale gezondheid hebben wij veel inzichten verworven. Deze inzichten willen wij graag met je delen. Onze adviezen, consulten en behandelingen zijn gebaseerd op Ayurveda, de moeder van alle geneeswijzen. Ayurveda maakt gebruik van natuurlijke processen en methoden om gezondheid te herstellen.

X