Wil je jouw gezondheid en welbevinden verbeteren en je aanleg voor ziekten verminderen?

Boek hier je consult

  • Je hebt een drukke baan en besteedt weinig aandacht aan goede voeding.
  • Je hebt kleine kinderen die veel van je vragen, waardoor je niet meer aan jezelf toekomt.
  • Je studeert, hebt daarnaast een baantje, wilt nog zoveel meer maar bent vaak te moe.
  • Er zijn nog zoveel andere redenen waardoor je de regie van je leven niet in eigen hand hebt. Kortom, je bent eigenlijk niet tevreden, wilt het anders maar weet niet hoe.

Doorbreek de cirkel

Ieder mens heeft 24 uur per dag te besteden. Hoe gebruik je die 24 uur op een zo fijne en goed mogelijke manier en wat past het beste bij jou?
Schrijf op wat je belangrijk vindt in jouw leven, waar jij warm voor loopt, waar mensen je vroeg voor uit bed kunnen roepen. Dat is je leidraad.

Als het zo simpel is waarom vind ik het dan zo moeilijk?

De veelheid aan informatie, de talloze keuzes en allerlei adviezen die elkaar ook nog eens tegenspreken maken het niet eenvoudig te ontdekken wat voor jou werkt.
We zijn gewoonweg verdwaald in het oerwoud aan informatie en keuzes. Het is belangrijk om dit alles terug te brengen naar handzame formaten. Overzichtelijk, klein, op maat en precies geschikt voor en passend bij jou.

Leefstijl is de stijl die jij wilt leven

Niet wat de tijdschriften aanraden, niet wat ‘iedereen’ doet, maar wat voor jou geldt, want ieder mens is uniek. In de Ayurveda heeft ieder persoon een andere constitutie, die we bepalen tijdens een consult. Aan de hand daarvan geven wij je richtlijnen welke leefstijl bij je past.

X