Video Online Consult of beeldbellen.

Je wilt graag eens praten over je klachten, iets aan je leefstijl doen, voeding aanpassen, meer gaan bewegen, misschien een reinigingskuur doen. Maar waar begin je?
Overweeg een video online consult!
Je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt toch direct met een van onze zorgverleners praten.

Wij hebben iedere vrijdag een INLOOPSPREEKUUR tussen 13:00 en 14:00 van 10 minuten.

Dit eerste gesprek IS GRATIS en zo krijg je een idee of een online consult iets voor je is.

Een consult aanvragen

Wil je een consult voor jezelf maak dan een afspraak. Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina.
Als je de afspraak gemaakt heb krijg je van ons een bevestiging  via de email met een link naar de virtuele wachtkamer.

Wat zijn de voordelen van een online consult boven een fysiek consult?

Voor een afspraak is een cliënt gemiddeld 2,5 uur kwijt. Hierbij moet vrij genomen worden van het werk en is reistijd noodzakelijk. Wanneer bij een (vervolg)afspraak geen lichamelijk onderzoek nodig is, is het online video consult een perfect alternatief. Het bespaart tijd en geld.

Cliënten die hier aan deelgenomen hebben willen niet anders meer, blijkt na een aantal maanden gebruik van onze online video consulten. Dat blijkt bij zowel jonge als oudere cliënten.

Een vakantie van een cliënt vormt nu geen belemmering meer om contact te hebben en een grotere afstand tot onze praktijk wordt voor een cliënt een minder groot probleem.

Afspraak maken.

Je kunt via onderstaand formulier een afspraak maken of via de telefoon. Het bedrag van dit consult kun je HIER betalen. Je kunt natuurlijk altijd de afspraak verzetten als de datum je opeens toch niet uitkomt.

Hou er wel rekening mee dat op de dag zelf de afspraak niet gecanceld kan worden. Wij houden een marge van 24 uur aan. Je ontvangt een e-mail van ons met een link naar de virtuele wachtkamer. Op de dag en tijdstip klikt je op de link in de email en dan kom je vanzelf in de spreekkamer terecht.

 

Contactformulier

X