Video Online Consult of beeldbellen

Je wilt graag eens praten over je klachten, iets aan je leefstijl doen, voeding aanpassen, meer gaan bewegen, misschien een reinigingskuur doen. Maar waar begin je?

Je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt toch direct met een van onze zorgverleners praten. Een gesprek van 10 minuten is ALTIJD GRATIS.

 

Wil je een betaald consult voor jezelf maak dan een afspraak. Dat kan hier onderaan de pagina. Vul je naam, email en telefoonnummer in. Als je de afspraak gemaakt heb krijg je van ons een bevestiging via de email met een link naar de online omgeving.
Het bedrag van dit consult kun je HIER betalen. Je kunt natuurlijk altijd de afspraak verzetten als de datum je opeens toch niet uitkomt. 

Je kunt kiezen voor 30 minuten of langer. Een consult van 30 minuten kost 75 euro. Bedenk dat op de dag zelf de afspraak niet afgezegd kan worden. Wij houden een marge van 24 uur aan. Vlak voor het tijdstip van de afspraak kun je op de link klikken die we je via de email toesturen en kom je vanzelf in de online omgeving.

Ervaring van mevrouw A.

Ervaring van een jong stel.

Ervaring van een peuter.

Ervaring van een jonge ondernemer.

Client A Ayurveda

Vrouw van 68 jaar met gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, slecht slapen, weinig eetlust, sowieso weinig lust om in actie te komen en de laatste tijd dingen minder goed kunnen onthouden. Angst voor dementie zoals Alzheimer omdat dit in haar familie voorkomt. Met een aantal gesprekken hebben we mevrouw kunnen helpen zodat ze goede keuzes kon maken.

Er is een baby op komst en om daar zo goed mogelijk op voor te bereiden zijn hier heel veel vragen over om te weten hoe je zo goed mogelijk op een natuurlijke manier kan leven. Wat zegt de Ayurveda hierover. Dat was hun voornaamste vraag. In een aantal gesprekken hebben wij dit jonge stel van uitstekende informatie kunnen voorzien. Het eerste contact is gelegd en wij kijken uit naar de geboorte van hun kind.

Van een levenslustige peuter veranderde dit kind langzamerhand in een patiëntje door een ernstige ziekte. Het kind is langdurig behandeld in een ziekenhuis en genezen verklaard. Toch is er nog een lange weg te gaan voor een volledig herstel. De ouders kozen ervoor om naast de reguliere ook  Ayurvedische behandelingen toe te passen. Na een informatief gesprek zijn ze langs geweest en hebben wij dit kind goed kunnen ondersteunen in zijn herstel.

Meneer bezocht na weken met vermoeidheidsklachten het Ayurveda centrum voor advies. Als jonge ondernemer komt er veel op zijn schouders terecht. De keuze voor zijn gezin, bedrijf en zichzelf is niet altijd even makkelijk te maken. Sterker nog, hij stevende bijna af op een totale burn-out. Dat wilde hij ten allen tijde voorkomen. Met een aantal gesprekken en een Pancha Karma kuur hebben wij deze jongeman weer helemaal in zijn kracht kunnen zetten.

>
Scroll naar top