Video Online Consult of beeldbellen

Je wilt graag eens praten over je klachten, iets aan je leefstijl doen, voeding aanpassen, meer gaan bewegen, misschien een reinigingskuur doen. Maar waar begin je?

Je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt toch direct met een van onze zorgverleners praten. Een gesprek van 10 minuten is ALTIJD GRATIS.

 

Wil je een betaald consult voor jezelf maak dan een afspraak. Dat kan hier onderaan de pagina. Vul je naam, email en telefoonnummer in. Als je de afspraak gemaakt heb krijg je van ons een bevestiging via de email met een link naar de online omgeving.
Het bedrag van dit consult kun je HIER betalen. Je kunt natuurlijk altijd de afspraak verzetten als de datum je opeens toch niet uitkomt. 

Je kunt kiezen voor 30 minuten of langer. Een consult van 30 minuten kost 75 euro. Bedenk dat op de dag zelf de afspraak niet afgezegd kan worden. Wij houden een marge van 24 uur aan. Vlak voor het tijdstip van de afspraak kun je op de link klikken die we je via de email toesturen en kom je vanzelf in de online omgeving.

Ervaringen van onze clienten. Veelzeggend!

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.