Ayurvedisch Wandel Consult (AWC)

Ayurvedisch Wandel Consult (AWC)

Ommen en omstreken is uitgekozen tot mooiste wandelgemeente van Nederland. Wij wonen en werken inmiddels al acht jaar met erg veel plezier in deze schitterende provincie. De hoogste tijd dus om ook vanuit ons centrum wandel consulten aan te bieden. Vanuit het centrum wandelen we in 3 minuten naar het dichtstbijzijnde natuurgebied. We kunnen wandelingen maken van 1 uur, 2 uur tot maximaal 3 uur. Lijkt u dat wat? Hieronder enkele foto’s van het gebied waar we kunnen wandelen. Voorwaarde is dat u goede wandelschoenen aantrekt en laten we het zekere voor het onzekere nemen – ook een paraplu.

Voordelen wandel consult

Wanneer je vanuit je drukke werkzaamheden opeens in de natuur loopt duurt het even voordat je de stilte op je in kan laten werken. Maar als dat eenmaal gebeurt dan verandert er iets in u. Door het wandelen kom je in een natuurlijk ritme waardoor je gedachten zich makkelijker ordenen. Doordat je naast me loopt en niet tegenover me zit is het minder confronterend om je gedachten onder woorden te brengen. Het gaat makkelijker. Dat maakt dat de gesprekken intensiever zijn en dat u daardoor meer uit dit consult haalt.

Nadelen wandel consult

Aangezien we in een openbaar gebied wandelen kan ik niet altijd garanderen dat de wandeling zo verloopt als u in gedachten hebt. We kunnen afgeleid worden door andere wandelaars of door paardrijders (is zelden maar het kan wel voorkomen). Ook kan het weer opeens omslaan en lopen we in de stromende regen. Allemaal dingen die we niet in de hand hebben.

Kosten wandel consult.

  • voor 1 uur €125,-
  • voor 2 uur €250,-
  • voor 3 uur €375.-

Mail naar afspraak@ayu.nl voor een afspraak of bel 0523-744004.

U bent slechts twee stappen verwijderd van dit consult.

U betaald hier het bedrag van €125,00 op de voor u veilige methode via uw eigen bank.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.