Basis Workshop Ayurvedisch koken, leer hoe eenvoudig koken kan zijn.
We beginnen de kookworkshop met een korte introductie over de Ayurvedische keuken. De Ayurvedische keuken komt oorspronkelijk uit India en is al duizenden jaren oud.
Froukje van der Schaar, voedingscoach bij het Europa Ayurveda Centrum vertelt u over het belang van de zes smaken en Agni, het spijsverteringsvuur.
Na deze introductie gaan we onder leiding van onze Ayurveda kok Simone Hoogland met zijn allen een compleet Ayurvedisch menu maken. Na afloop gaan we dit met elkaar opeten.
Het menu zal bestaan uit: een soep, een curry, een groentegerecht, gekruide rijst, chutney, pappadam en een heerlijk toetje.
De gerechten in deze workshop zijn 100% vegetarisch of/en veganistisch en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.
Geschikt voor iedereen (tridosha, in Ayurveda termen).
Datum:
Zaterdag 07 oktober
Locatie
Europa Ayurveda Centrum
Kosten
€97,00 inclusief maaltijd, receptenboekje, Ayurvedische kruidenthee en bio-sapje.