Secret Miracles of the Malabar Gourd

Secret Miracles of the Malabar GourdDit boek is ontstaan na drie jaar intensief cultiveren en bestuderen van dit bijzondere gewas. De Malabar Gourd valt onder de familie Cucurbitaceae waar ook de komkommer, heggenrank, pompoen, meloen, fleskalebas en alsempeer onder vallen.

De zaden die wij geplant hebben komen uit zuid India. Het is voor ons verassend geweest om te zien hoe goed deze pompoensoort in Nederland groeit. Oorspronkelijk komt de plant uit de Malabar Coast in zuid India waar zij ook naar vernoemd is.

Het is een buitengewoon medicinale plant. In de Atharva Veda, een van de vier Vedas van het oude India is dit gewas reeds beschreven. In verschillende universiteiten zoals China en Mexico, is er onderzoek gedaan naar de medicinale aspecten van deze pompoen. Twee feiten springen er uit.

Het sap van de vrucht verlaagd het bloedsuikergehalte in het bloed en de zaden bevatten stoffen de groei van kankercellen tegengaan. Daarnaast bevat dit boek heel veel informatie uit het onderzoek van Dr. V.P. Mohana Kumari naar het medicinale en spirituele gebruik van dit gewas bij de Kani tribes van Zuid India.

Bekijk een korte video over dit bijzondere boek:

Het boek bevat veel foto’s vanaf de voorbereidingen van de zaden in de tempels, de natuurlijke bemestingmethode van India, de Pancha Gavyam, tot aan het uiteindelijke medicijn. Het is een interessant boek geworden voor iedere liefhebber van medicinale planten. Het boek is uitgebracht in drie drukvormen.

U kunt dit boek bestellen in onze webshop.

Zaden van wijsheid

U kunt de zaden van de Malabar Gourd ook bij ons bestellen.

Voor tien euro bent u de eigenaar van een pakje bijzondere zaden met genezende krachten en positieve energie. U kunt de zaden bestellen door een mailtje te sturen naar info@ayu.nl.

X