Europa Kijkdagen 2013

Nog even een laatste berichtje over de Europa Kijkdagen 2013.
Ondanks het wisselende weer is ons project goed bezocht. Vele mensen hebben ons project: Traditioneel kruidenpreparaat tegen een moderne volksziekte diabetes mellitus 2 bezocht.

Bewuste keuze

Onze bezoekers hebben echt bewust gekozen om ons project te bezoeken omdat er in de buurt geen andere projecten waren. Er waren mensen uit Gelderland, Noord Holland en Friesland. Alles bij elkaar mochten we meer dan 50 bezoekers informeren over wat er gedaan wordt met hun belastinggeld.
EFRO subsidiegeld komt natuurlijk indirect van de inwoners van Europa. We hadden een foto-expositie, een film over het project en een lezing over diabetes mellitus 2 op het programma.

Verbazing alom

Het verbaasde mensen dat de ayurveda zolang geleden al zo veel wist van diabetes mellitus 2 en dat er zulke mooie kruidenpreparaten bestaan. Met recht vinden zij dan ook dat ons project in aanmerking is gekomen voor deze subsidie.

Innovatie, versterking van de (regionale) economie en grensoverschrijdende samenwerking

De Europese Commissie en de Nederlandse overheid vinden het belangrijk om te laten zien waar Europees geld aan wordt besteed. De deelnemende projecten zijn mede mogelijk gemaakt door diverse fondsen van de Europese Unie. In Nederland wordt dit geld vooral ingezet op innovatie, de versterking van de (regionale) economie en grensoverschrijdende samenwerking.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

>
Scroll naar top