COVID-19: CII helpt de keten van Ayurveda-immuniteitsklinieken in Kerala te lanceren

19 april 2020.

De Confederatie van de Indiase Industry (CII), in samenwerking met Ayurvedic Medicine Manufacturers Organisation of India (AMMOI), Ayurveda Hospital Management Association (AHMA) en de Ayurveda Medical Association of India (AMAI), heeft de lancering aangekondigd van Ayurveda-immuniteitsklinieken in heel Kerala om de Covid-19 pandemie te bestrijden.

Dr. P M Varier

Sajikumar, de vroegere voorzitter van deze confederatie; de huidige directeur, Dhathri Ayurveda en Dr. P M Varier, hoofdarts Kottakkal Arya Vaidya Sala, zeiden hier dat deze klinieken een gemeenschappelijk behandelingsprotocol en documentinformatie zullen volgen. Kottakkal is een plaats in Kerala waar de oudste Ayurveda kliniek gevestigd is.

Deze protocollen zullen later vanuit heel Kerala worden verzameld en gecompileerd en overhandigd aan de regering voor verdere wetenschappelijke studie.

Meer dan 6.000 ayurvedawinkels en 1.500 ayurvedaklinieken hebben ingestemd met het opzetten van deze keten van immuniteitsklinieken waar de behandeling drie keer per week zal worden verstrekt.

De verenigingen hebben ook bevestigd dat de behandeling in de immuniteitsklinieken gratis zal zijn. Dit zal helpen om mensen bewuster te maken van de kracht van ayurveda om de immuniteit te verbeteren.

Dit zal het Ayurveda-systeem van de geneeskunde populairder en acceptabeler maken, omdat het een gemeenschappelijk protocol en wetenschappelijk bewijs zal hebben op de lange termijn, enorme werkgelegenheid zal garanderen en zal helpen om de sector nieuw leven in te blazen.

In deze klinieken zal ook een telemedische faciliteit beschikbaar worden gesteld.

CII heeft ook een aparte website gemaakt om Ayurveda te promoten en de gewone man te helpen makkelijk in contact te komen met de dichtstbijzijnde klinieken en medische winkels.

In de toekomst zal de sector ook de mogelijkheid onderzoeken om de informatietechnologie in de ayurveda te integreren door gebruik te maken van de platforms voor elektronische handel en telegeneeskunde.

Gepubliceerd op 19 april 2020.
Bron: De Hindubusinessline.com
https://www.thehindubusinessline.com/news/covid-19-cii-to-help-launch-chain-of-ayurveda-immunity-clinics-across-kerala/article31381852.ece#Dr. P M Varier

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

>
Scroll naar top