Ankahara yoga les 9 van 10

Ankahara yogaAnkahara yoga verbindt de pancha mahabhutas, de chakra’s, de nadi’s, de marma’s, de kundalini sakthi en de desa prana’s.

Deze opleiding gaat in op het belang van desa (10) prana’s en hun rol in het lichaam. Deze tien prana’s spelen een grote rol in ons lichaam. Door middel van theorie en oefeningen wordt u langzamerhand bewuster van de verschillende lagen van het lichaam die samen één geheel vormen.

Meer info en inschrijven

Voor alle informatie en een link naar het inschrijfformulier, zie de Ankahara yoga pagina op onze website van de Spiritual International Open University for United Wisdom (SIOU-TASTAM).

Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze lessen zijn op 12 februari, 12 maart, 9 april, 30 april, 28 mei, 18 juni, 2 juli, 23 juli, 20 augustus en 24 september. De lessen zijn afzonderlijk te volgen, maar wij raden u aan om de hele reeks te volgen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.