Zuid Indiase Voedingsgeneeskunde

Koken met Zes Smaken gaat over de genezende kracht van voeding. Voeding volgens de Ayurveda is gebaseerd op zes smaken. Iedere smaak afzonderlijk heeft een eigen stijl om het lichaam te voorzien van de nodige energie. Want voeding geeft ons energie. Ieder mens is anders dus ook de behoefte aan voeding is anders. Hoe kun je dan koken voor je partner en jezelf of voor een groot gezelschap? Daar besteed ik in deze cursus aandacht aan. Koken voor ieder mens apart en dat allemaal binnen een maaltijd. Dat kan echt!! In een instapcursus van drie lessen leer ik je in drie weken hoe je zo’n maaltijd klaarmaakt.

Wat weet je na dit programma?

Je leert natuurlijk iets over de Ayurveda Dus geen moeilijke woorden of termen, gewoon alle begrippen goed uitgelegd in de Nederlandse taal. Na het volgen van deze cursus weet je:

  • Wat voor constitutie je hebt
  • Welke voeding bij je past
  • Hoe je een goede planning maakt zodat het weinig tijd kost
  • Hoe je twee volledige menu’s klaarmaakt
  • Welke kruiden je daarbij kunt gebruiken
  • Hoe je kunt sturen naar een optimale vertering

Je leert in dit programma twee volledige menu’s samen te stellen met een scala aan tongstrelende kruiden die gewoon hier in Nederland te koop zijn. Heb je interesse in dit programma of vind je het een geweldig origineel cadeau om weg te geven? Geef je dan op. Het programma kost €150,- maar voor de vroege vogels onder ons mag ik dit weggeven voor het bedrag van €121,-.

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

>
Scroll naar top