Suiker in Balans met Ayurveda

20-01-2014 Nog geen reacties
Kerstmaaltijd

Voor wie is dit seminar

Voor iedereen die geinteresseerd is wat suiker in je voeding met je doet. We horen zoveel tegenstrijdige verhalen dat het lastig is om te weten wat nu wel en wat nu niet goed is.

Wat is er zo bijzonder aan dit seminar

We gaan iedereen die meedoet testen op een van de drie constituties Vata, Pitta of Kapha.
Vervolgens gaan we de groep in drieën verdelen en per groep de verschillende zienswijzen uitleggen vanuit de ayurveda. Dit concept is uniek in de Ayurveda en blijkt juist in deze tijd van op de persoon afgestemde aanpak een hernieuwd begrip te zijn. In de Ayurveda is dit het fundament.

Wat hebben we hier praktisch gezien aan

Veel, heel veel omdat we een dagindeling maken voor iedere constitutie en alle uren van die dag vullen met interessante informatie. Wanneer kun je het beste ontbijten, is dat voor iedere constitutie hetzelfde (nee dus!!)
Wat voor oefeningen moet je doen om snel en veel af te vallen, wat voor voeding moet je gebruiken. Is dat verschillend voor de afzonderlijke constituties (Ja, dus, grote verschillen zelfs).

Levendig met veel interactie vanuit het publiek

De seminars zijn altijd levendig met veel input van Cornelis maar ook zeker vanuit het publiek. Iedereen gaat na afloop weer naar huis met een goodiebag vol met tips en aanwijzingen, heerlijke ayurvedische recepten en een to-do list om meteen te beginnen en te scoren zodat jij weer grip hebt op de zoete balans in je leven.

Wist je dat

Cornelis Peters meer dan een decennia in India gewoond en gewerkt heeft en de Ayurveda daar geleerd heeft?
Het Europa Ayurveda Centrum in een consortium zit samen met de universiteit van Wageningen dat wetenschappelijk onderzoek doet naar de werking van een kruidenpreparaat voor diabetes 2 dat in dit centrum gekweekt en bereidt wordt? Lees hier meer over:
Boek voor 15 AUGUSTUS en kom voor de vroege vogel prijs van €77,-

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X