Panchagavyam en Kapothagavyam les 2 van 10

04-01-2011 Nog geen reacties

Holy cowPanchagavyam is een organische bemestingsmethode uit India. Het is een biologisch dynamische landbouwmethode, waarbij de harmonie tussen mens en natuur centraal staat. Deze methode wordt al eeuwenlang in India gebruikt om de groei en het immuunsysteem van het gewas te versterken.

Inmiddels gebruiken wij deze methode al vijf jaar met veel succes hier in Nederland in onze kruidentuinen. Het is bovendien veel goedkoper dan andere soorten mest. Nederland is een land dat bekend staat als het land met uitstekende koeien. Echter dat deze zelfde koeien panchagavyam kunnen leveren is nieuw voor Nederland. In deze opleiding leert u hoe u panchagavyam maakt en hoe dit te gebruiken.

Meer info en inschrijven

Voor alle informatie en een link naar het inschrijfformulier, zie de Panchagavyam pagina op onze website van de Spiritual International Open University for United Wisdom (SIOU-TASTAM).

Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze lessen zijn op 12 februari, 12 maart, 9 april, 30 april, 28 mei, 18 juni, 2 juli, 23 juli, 20 augustus en 24 september. De lessen zijn niet afzonderlijk te volgen.

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X