Mind Walls II, the revelation

20-02-2012 Nog geen reacties

Na de zeer geslaagde ontvangst van de eerste film over Mind Walls is direct doorgewerkt om de tweede film te realiseren. Er is zoveel te vertellen vanuit de Ayurveda hoe er tegen Mind Walls aangekeken wordt dat de tweede film een logisch gevolg is.

Mentale muren

Bewust of onbewust bouw je mentale muren om je achter te verschuilen. Mentale muren bestaan in allerlei vormen en diktes en komen uit verschillende bronnen. Het is moeilijk dit te zien, omdat mentale muren onzichtbaar zijn. Dat maakt het makkelijk om je erachter te verbergen maar moeilijk om ze te ontdekken.

De film

De film “Mind Walls” van Dr. V.P. Mohana Kumari is gebaseerd op de eeuwenoude Ayurveda. Ayurveda heeft zijn oorsprong in India en wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie erkend als een traditionele geneeswijze. In deze film toont Mohana de reden achter de toename van psychologische problemen, behandelmethoden en belangrijker: hoe dit in een vroeg stadium te ontdekken en te vermijden. De methoden die zij hanteert laten zien hoe mentale problemen opgelost worden met mantra(chanten), tantra (acties) en yantra (vormen) therapieen, verandering van voedsel en kruidenpreparaten.

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X