Masterclasses in traditional ayurveda – Module 7 – Ayurvedische voeding

04-01-2011 Nog geen reacties

Dr. Mohana KumariDe lessen van dr. Mohana Kumari worden gegeven in eenvoudig Engels en worden waar nodig vertaald. Alle lesinformatie is in het Nederlands. Tussen de middag is er een uur pauze.

Module 7: Ayurvedische voeding

De ayurvedische voedingsleer kan bogen op een eeuwenoude wijsheid waarin de grens tussen voeding en medicijn niet veel van elkaar verschillen. In deze les doceert Mohana het belang van de zes smaken en de keuze van verschillende kruiden voor een uitgebalanceerde maaltijd. Op deze dag wordt ook gekookt en proeft u verschillende zuiver ayurvedische gerechten.

Meer info en inschrijven

Voor alle informatie en een link naar het inschrijfformulier, zie de Spirituele Ayurveda Masterclass pagina op onze website van de Spiritual International Open University for United Wisdom (SIOU-TASTAM).

Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze lessen zijn op 13 februari, 13 maart, 10 april, 1 mei, 28 mei, 19 juni, 3 juli, 24 juli, 21 augustus en 25 september. De lessen zijn op aanvraag afzonderlijk te volgen, maar wij adviseren u de hele reeks te volgen.

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X