Masterclasses in traditional ayurveda – Module 5b – Tantra Shastra en gezondheid deel 2

04-01-2011 Nog geen reacties

Dr. Mohana KumariDe lessen van dr. Mohana Kumari worden gegeven in eenvoudig Engels en worden waar nodig vertaald. Alle lesinformatie is in het Nederlands. Tussen de middag is er een uur pauze.

Module 5b: Tantra Shastra en gezondheid deel 2

In tantra leer je contact te maken met je hart en je verlangens en leer je beter te voelen wat je wilt. Wanneer je de verschillende niveau’s leert onderscheiden dan is het makkelijker om bewust keuzes te maken. Hoe bepaal je jouw grenzen en hoe leer je deze te handhaven? Hoe zorg je dat je niet ziek wordt en als je ziek bent hoe stuur je jezelf naar gezondheid? Met praktische oefeningen en aanwijzingen is het voor iedereen te leren.

Meer info en inschrijven

Voor alle informatie en een link naar het inschrijfformulier, zie de Spirituele Ayurveda Masterclass pagina op onze website van de Spiritual International Open University for United Wisdom (SIOU-TASTAM).

Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze lessen zijn op 13 februari, 13 maart, 10 april, 1 mei, 28 mei, 19 juni, 3 juli, 24 juli, 21 augustus en 25 september. De lessen zijn op aanvraag afzonderlijk te volgen, maar wij adviseren u de hele reeks te volgen.

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X