Masterclasses in traditional ayurveda – Module 5a – Tantra Shastra en gezondheid deel 1

04-01-2011 Nog geen reacties

Dr. Mohana KumariDe lessen van dr. Mohana Kumari worden gegeven in eenvoudig Engels en worden waar nodig vertaald. Alle lesinformatie is in het Nederlands. Tussen de middag is er een uur pauze.

Module 5a: Tantra Shastra en gezondheid deel 1

Shastra betekent ‘kennis van’. Vaak staat het achter het onderwerp waar de kennis op betrekking heeft. Tantra shastra is de kennis van een levenswijze waarbij liefde, acceptatie en leven in het HIER en NU centraal staan. Tantra is een inzicht en gevoelsleer op verschillende niveau’s. In deze module vertelt Mohana over de verschillende niveau’s en de relatie met je gezondheid in brede zin.

Meer info en inschrijven

Voor alle informatie en een link naar het inschrijfformulier, zie de Spirituele Ayurveda Masterclass pagina op onze website van de Spiritual International Open University for United Wisdom (SIOU-TASTAM).

Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze lessen zijn op 13 februari, 13 maart, 10 april, 1 mei, 28 mei, 19 juni, 3 juli, 24 juli, 21 augustus en 25 september. De lessen zijn op aanvraag afzonderlijk te volgen, maar wij adviseren u de hele reeks te volgen.

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X