Masterclasses in traditional ayurveda – Module 1 – Ekatvam

Dr. Mohana KumariDe lessen van dr. Mohana Kumari worden gegeven in eenvoudig Engels en worden waar nodig vertaald. Alle lesinformatie is in het Nederlands. Tussen de middag is er een uur pauze.

Module 1: Ekatvam

Ekatvam is een prachtig sanskrietwoord dat ‘eenheid in Goddelijk bewustzijn’ betekent.
Eenheid in Goddelijk bewustzijn brengt begrip bij over je bewustzijn van verschillen en toch de eenheid hiervan zien. Het Goddelijk plan is enorm divers en gelaagd. Om in deze diversiteit eenheid te zien is een verruiming van je begripsvermogen nodig. Om eenheid te zien in uitersten is begrip nodig om de balans te vinden. Het is deze balans waar Ekatvam op doelt. In deze eerste module is Mohana op haar best. Zij kan als geen ander bruggen slaan tussen begrippen die op zijn zachts gezegd mijlenver uit elkaar staan.

Meer info en inschrijven

Voor alle informatie en een link naar het inschrijfformulier, zie de Spirituele Ayurveda Masterclass pagina op onze website van de Spiritual International Open University for United Wisdom (SIOU-TASTAM).

Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. Deze lessen zijn op 13 februari, 13 maart, 10 april, 1 mei, 28 mei, 19 juni, 3 juli, 24 juli, 21 augustus en 25 september. De lessen zijn op aanvraag afzonderlijk te volgen, maar wij adviseren u de hele reeks te volgen.

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

>
Scroll naar top