Film – Krishnamurti, the Chosen One

Deze film gaat over het effect dat Krishnamurti heeft gehad op het leven van twee families. De ene familie is de Kluwer uitgeverij - later Ankh Hermes en de andere is de familie Peters, de oprichters van het Europa Ayurveda Centrum op een steenworp afstand van Kasteel Eerde in Ommen.
Krishnamurti
Krishnamurti the Chosen One
Krishnamurti the Chosen One

Effect van Krishnamurti’s leer op de levens van twee families

Deze film gaat over het effect dat Krishnamurti heeft gehad op de levens van twee families. De ene familie is de Kluwer uitgeverij – later Ankh Hermes – en de andere is de familie Peters, de oprichters van het Europa Ayurveda Centrum, dat op een steenworp afstand ligt van Kasteel Eerde in Ommen.
In deze film zijn beide families aan het woord over de invloed die Krishnamurti had op hun levens.

Krishnamurti

Krishnamurti was een Indiase spirituele leraar. Als kind werd hij ‘herkend’ door leden van de Theosofische Vereniging en opgevoed als de toekomstige wereldleraar. De Nederlander Philip baron van Pallandt was zo onder de indruk van Krishnamurti dat hij zijn kasteel Eerde in Ommen aan hem cadeau gaf. Met dit kasteel had Krishnamurti voldoende plaats om mensen uit te nodigen die hem vanuit de hele wereld bezochten.

Vroeger en nu

De film laat Kasteel Eerde zien zoals het er nu uitziet en de wandelpaden waarover Krishnamurti liep toen dit zijn thuis in Nederland was.
De film bevat uniek beeldmateriaal van Krishnamurti zelf. Dit beeldmateriaal is ter beschikking gesteld door de Krishnamurtiverenigingen in Engeland en Amerika.
De film duurt een uur.

>>verder lezen over Krishnamurti.

Laat een reactie achter

 • A. Manenschijn schreef:

  Ik ben erg geïnteresseerd in het leven en werk van Krishnamurti, is deze dvd ook te koop?

 • Over Europa Ayurveda Centrum

  Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

  Recente berichten

  Volg ons op Facebook

  Schrijf je in voor tips over gezondheid

  >
  Scroll naar top