Grand Gala ter gelegenheid van de première van de film: Krishnamurti, the Chosen One

02-01-2013 4 reacties
Krishnamurti the Chosen One

Krishnamurti the Chosen One

 • Ochtend Programma
 • Middag Programma
 • Effect van Krishnamurti’s leer op de levens van twee families

  Deze film gaat over het effect dat Krishnamurti heeft gehad op de levens van twee families. De ene familie is de Kluwer uitgeverij – later Ankh Hermes – en de andere is de familie Peters, de oprichters van het Europa Ayurveda Centrum, dat op een steenworp afstand ligt van Kasteel Eerde in Ommen.
  In deze film zijn beide families aan het woord over de invloed die Krishnamurti had op hun levens.

  Krishnamurti

  Krishnamurti was een Indiase spirituele leraar. Als kind werd hij ‘herkend’ door leden van de Theosofische Vereniging en opgevoed als de toekomstige wereldleraar. De Nederlander Philip baron van Pallandt was zo onder de indruk van Krishnamurti dat hij zijn kasteel Eerde in Ommen aan hem cadeau gaf. Met dit kasteel had Krishnamurti voldoende plaats om mensen uit te nodigen die hem vanuit de hele wereld bezochten.

  Vroeger en nu

  De film laat Kasteel Eerde zien zoals het er nu uitziet en de wandelpaden waarover Krishnamurti liep toen dit zijn thuis in Nederland was.
  De film bevat uniek beeldmateriaal van Krishnamurti zelf. Dit beeldmateriaal is ter beschikking gesteld door de Krishnamurtiverenigingen in Engeland en Amerika.
  De film duurt een uur. Er is een ochtend en een middagprogramma. Het ochtendprogramma begint om 11:30 en eindigt om 14:30. Het middagprogramma begint om 15:00 en eindigt om 18:00.

 • Ochtend Programma
 • Middag Programma
 • >>verder lezen.

  3 reacties

  1. Avatar

   Luc BAEL 15 January 2013 | 10:39

   Is deze dvd ook te koop?

   Reply

  2. Avatar

   Katrien Vloeberghs 4 April 2013 | 21:07

   Graag zou ik de dvd van “Krishnamurti the chosen one” bestellen (aangekondigd in Happinez). Is dit mogelijk, en zo ja, op welke manier. Ik kan online met mastercard betalen, of een overschrijving doen.
   Dank bij voorbaat voor uw informatie,
   Katrien Vloeberghs

   Reply

  3. Avatar

   ronald 30 April 2013 | 23:19

   Ik zou deze film graag kopen kan dat?

   Vriendelijke groet

   Reply

  1 Trackback

  1. […] is open om 14:00.Meer informatie vindt u op de website van het Europa Ayurveda Centrum en op de pagina voor reservering van kaartjes voor de film.     Loading google.load('search', '1'); google.setOnLoadCallback(function(){ […]

  Plaats een reactie

  Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

  X