Diabetes Mellitus type 2 kan genezen

We krijgen na een intensief onderzoek van de dokter te horen dat we diabetes mellitus type 2 hebben. De meeste mensen denken onmiddellijk dat dit voor de rest van hun leven het geval is. Van een gezond persoon verander je in een diagnose getiteld ‘diabetes mellitus type 2.’ Is dat zo? Kun je hier nooit meer vanaf komen? Zijn wij zo geconditioneerd dat bij het horen van een ziektebeeld je dit zo vastprent in je hoofd dat dit voor altijd de waarheid is. Of kan het ook anders?
Is het lichaam zo ingenieus dat het in feite voortdurend een balans zoekt. En als dat zo is hoe weet je dat, hoe voel je dat. Kun je dat uberhaupt voelen. Wat gebeurd er eigenlijk wanneer je lichaam van gezond naar ziekte overhelt. Welke mechanismen zitten hier achter? Hoe kun je dat keren op een natuurlijke manier. Zonder je leven lang afhankelijk te zijn van de farmaceutische industrie. Op een zeer inspirerende manier neemt Cornelis Peters je mee op een reist door je lichaam gezien vanuit de Ayurveda. Na deze lezing zult u uw aandoening op een totaal andere manier bekijken. Vanuit uw gezichtshoek.

Laat een reactie achter

 • A. van der Peijl schreef:

  Kunt U na de lezing over diabetis een kort uittreksel hiervan op de website zetten? Witharen is voor mij te lastig te bereiken. Geen auto en ontl. klachten.
  Vast bedankt voor de moeite.

 • Cornelis Peters schreef:

  Beste A. van der Peijl
  De lezing staat nu op de site. Graag hoor ik van u.
  Met vriendelijke groet,
  Cornelis Peters

 • Over Europa Ayurveda Centrum

  Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

  Recente berichten

  Volg ons op Facebook

  Schrijf je in voor tips over gezondheid

  >
  Scroll naar top