Diabetes Mellitus type 2 kan genezen

02-01-2013 3 reacties

We krijgen na een intensief onderzoek van de dokter te horen dat we diabetes mellitus type 2 hebben. De meeste mensen denken onmiddellijk dat dit voor de rest van hun leven het geval is. Van een gezond persoon verander je in een diagnose getiteld ‘diabetes mellitus type 2.’ Is dat zo? Kun je hier nooit meer vanaf komen? Zijn wij zo geconditioneerd dat bij het horen van een ziektebeeld je dit zo vastprent in je hoofd dat dit voor altijd de waarheid is. Of kan het ook anders?
Is het lichaam zo ingenieus dat het in feite voortdurend een balans zoekt. En als dat zo is hoe weet je dat, hoe voel je dat. Kun je dat uberhaupt voelen. Wat gebeurd er eigenlijk wanneer je lichaam van gezond naar ziekte overhelt. Welke mechanismen zitten hier achter? Hoe kun je dat keren op een natuurlijke manier. Zonder je leven lang afhankelijk te zijn van de farmaceutische industrie. Op een zeer inspirerende manier neemt Cornelis Peters je mee op een reist door je lichaam gezien vanuit de Ayurveda. Na deze lezing zult u uw aandoening op een totaal andere manier bekijken. Vanuit uw gezichtshoek.

3 reacties

 1. Avatar

  A. van der Peijl 31 March 2013 | 15:15

  Kunt U na de lezing over diabetis een kort uittreksel hiervan op de website zetten? Witharen is voor mij te lastig te bereiken. Geen auto en ontl. klachten.
  Vast bedankt voor de moeite.

  Reply

  • Avatar

   Cornelis Peters 31 March 2013 | 16:26

   Beste A. van der Peijl.
   Dat is een goed idee. Ik zal dit gaan voorbereiden om dit op de site te zetten. Staat u al op onze mailinglijst? Dan krijgt u automatisch bericht hiervan.
   https://www.ayu.nl/contact/mailinglijst/
   Met vriendelijke groet,
   Cornelis Peters

   Reply

 2. Avatar

  Cornelis Peters 8 April 2013 | 19:54

  Beste A. van der Peijl
  De lezing staat nu op de site. Graag hoor ik van u.
  Met vriendelijke groet,
  Cornelis Peters

  Reply

Plaats een reactie

Uw emailadres is veilig en wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd door *

X