De V: het offer van de sterrenstelsels

Mother Earth
In een wereld, geregeerd door wetenschap, wordt Arbhaddon losgelaten.
Dit is het antwoord van de “Wachters van de Kosmische Wetten” op de onnatuurlijke experimenten op de mensheid. Miljoenen jaren al observeren deze Wachters de aarde en zijn bewoners. Zij beheren het “Oude Boek van de universele Wetten”. Hierin staan de natuurwetten beschreven die het universum in balans houden.
De mensheid op aarde heeft deze wetten overtreden door hun onnatuurlijke experimenten, waardoor de evolutie van het universum wordt verstoord.

Onmiddellijk ingrijpen is vereist

De Wachters besluiten om Arbhaddon, een ongelooflijke natuurkracht, in te zetten om de aarde te vernietigen. De toekomst van de aarde is nu in handen van een jonge man, “de V”, (een sterrenkind) die als een gewone sterveling op aarde opgroeit. Tenminste dat denkt hij.

“De V” wordt plotseling van de aarde weggenomen naar een andere dimensie om zijn missie – het redden van de aarde uit handen van Arbhaddon – te volbrengen. Hij krijgt de opdracht om de kaart samen te stellen waarop het oorlogspad van Arbhaddon onthuld kan worden. Daarvoor reist hij naar 27 sterrenstelsels en ontmoet daar de meest fantastische figuren die hem allemaal helpen om een stukje van de kaart te vinden. Tijdens zijn reis wordt hij vergezeld door de beeldschone engel Abrida.

Hij leert razendsnel om als gewone sterveling zijn krachten als “de V” te ontdekken om Arbhaddon, zoveel groter en krachtiger dan hijzelf, te verslaan. Hij leert zijn angsten te overwinnen en ontdekt zijn dieperliggende krachten. “De V” wordt tijdens deze reis snel volwassen en gaat als een moedig man de strijd aan. Deze strijd toont de immense kracht van “de V”, maar ook de opoffering waarmee hij Arbhaddon te lijf gaat.
Als kind van Purusha en Prakruti (de ultieme godenouders) bewijst hij hiermee dat hij de sleutel vormt
van de balans tussen goed en kwaad in het universum.
Tijdens deze reis verandert het jonge aardekind in de grootste van alle goeden: ‘de V’.

Onderga de ultieme saga: “De V: het offer van de sterrenstelsels’.

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

>
Scroll naar top