Acodam meditatie les 10 van 10

Acodam meditatie lessenAcodam meditatie is een vorm van geleide meditatie waarbij we de acodam gebruiken om naar te kijken. De acodam yantra dient als een symbool die kosmische waarheden kan onthullen of openbaren. In die zin werkt deze yantra langs visuele weg op dezelfde wijze in op de geest als een mantra dat auditief doet.

In deze vrijdagavondlessen van 19:00 tot 21:00 uur leer je om je op de acodam te focussen. Je traint je geest op deze bijzondere vorm. Na de les is er gelegenheid om de ervaringen van de studenten te bespreken.

Meer info en inschrijven

Voor alle info en een link naar het inschrijfformulier, zie de Acodam meditatie pagina op onze website van de Spiritual International Open University for United Wisdom (SIOU-TASTAM).

Deze les is onderdeel van een reeks van 10 lessen. De lessen zijn op 11 februari, 11 maart, 8 april, 29 april, 27 mei, 17 juni, 1 juli, 22 juli, 19 augustus en 23 september. De lessen zijn afzonderlijk te volgen, maar wij raden u aan om de hele reeks te volgen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-boek in je e-mail.