3-daags Ayurveda Relaxweekend

3-daags Ayurveda Relaxweekend

Datum en tijd: 15 april t/m 17 april 2022

Start: vrijdagmiddag rond 12:30

Afsluiting: Zondagmiddag rond 13:00

ayurveda relaxmidweek

Op vrijdagmiddag word je rond 12.30 uur ontvangen met een heerlijke Ayurvedische thee en een lichte Ayurvedische lunch in het gasthuis van het centrum.  Het relaxweekend begint dan al voor je.
Vighnesh heet je van harte welkom en je ontvangt dan de planning voor de komende dagen en een korte intro over het Ayurveda team dat er in deze dagen voor je zal zijn.

We openen deze middag in de grote hal in het centrum waar we een uurtje samenzitten om iets over Ayurveda te leren van Cornelis Peters. Dezelfde middag ga je genieten van een Ayurvedische voetmassage.

Voor de avond staat een heerlijk relaxte yogasessie gepland. Een fijne afsluiting van de eerste dag, waarna je je mag overgeven aan de rust van het landelijk gelegen dorpje Witharen.

Op zaterdagochtend 07.30 uur start je met een ontspannen yogales door Kristja van der Holst en/of Eva Stolk , gevolgd door het ontbijt. Naast alle Ayurvedische maaltijden ontvang je op zaterdag ook een heerlijke Ayurvedische volledige lichaamsmassage (Abhyanga) met zelfbereide Indiase kruidenoliën. Als je fysieke klachten hebt, kun je dit bij aanmelding voor dit weekend al vermelden. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. We maken dan een olie klaar die op jouw specifieke situatie van toepassing is.

Op zaterdag is er een halve dag ruimte om te gaan genieten van een fijne natuurwandeling. Aan het eind van de Witharenweg begint het natuurgebied Varsenerveld met heide, vennetjes en agrarische landerijen.

Ook op zondagochtend (paasochtend!) start je de dag met een yogales. Na het gezamenlijke ontbijt wordt het programma afgesloten met een vedische meditatie workshop (10.30 – 12.00 uur) in de grote zaal van het centrum.
We sluiten het relaxweekend af met een gezamenlijke lichte lunch.

Mocht je meer willen weten bel ons dan naar: 0523-677208  of stuur een email naar info@ayu.nl

Wil je alvast je plaats reserveren vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

OVERZICHT

DATUM & TIJD

15 april t/m 17 april 2022
Start vrijdagmiddag rond 12.30 uur
Afsluiting zondagmiddag rond 13.00 uur

EXTRA TE BOEKEN

Een persoonlijk consult bij de Ayurveda arts (vrijdag of zaterdag) of een wandelcoach.

PRIJZEN

Enkele kamer: € 745
Gedeelde kamer: € 645 p.p.
Ayurveda Consult – ca. 1 uur: € 97
Wandelcoach – ca 1,5 uur: € 125

DEELNAME

Maximaal 6 personen

Stel uw vraag in onderstaand formulier of stuur een E-mail: info@ayu.nl of bel naar 0523-677208 tussen 9 en 17 uur.

Algemene Voorwaarden

Op dit programma zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Over Europa Ayurveda Centrum

Wanneer jij je gezondheid in eigen hand wilt nemen ben je van harte welkom in ons centrum. Wij bieden ABC consulten, Ayurvedische behandelingen en een breed assortiment aan op maat gemaakte kruidenpreparaten en oliën.

Recente berichten

Volg ons op Facebook

Schrijf je in voor tips over gezondheid

>
Scroll naar top