Voeding cursus

“Voedingsgeneeskunde Koken met Zes Smaken.”

Voeding is je medicijn en medicijn is je voeding. Hippocrates en Charaka wisten het al, dat is 350 jaar voor Christus.

In deze online cursus ga ik je jullie op basis van Ayurveda leren:

Hoe je:

  • Gezond

  • Lekker

  • en Goed

kunt koken.

Denk niet dat dit heel veel tijd in beslag neemt. Dat is helemaal niet zo. In een korte periode met de juiste kruiden en ingrediënten kun je een heerlijke maaltijd klaarmaken.

Een maaltijd dat heel goed is en er preventief voor zorgt dat je niet ziek word.
Daar wordt iedereen beter van, het is een investering in jezelf en een investering in je toekomst.

In onze online cursus leer ik je drie overheerlijke heerlijke gerechten te maken:

  • Aubergine curry met verse munt.
  • Exotische groene erwtensoep met hing (asafoetida).
  • Gele mungdal curry met korianderblad.

en daarnaast nog heel veel extra’s lees snel verder….

Het eerste gerecht kun je vanavond al maken als je je nu inschrijft op deze online cursus.

Mag ik je op weg helpen?

Door mijn jarenlange praktijkervaring (bijna 30 jaar!!) in de Ayurveda heb ik al heel veel mensen geholpen met voedingsadviezen. Door heel goed te luisteren naar de klachten en de wensen van mijn clienten en door nauwkeurig vast te stellen wat hun constitutie is gebaseerd op de Ayurveda heb ik geweldige resultaten behaald.

Dat zit allemaal in mijn onlinecursus “Koken Met Zes Smaken.”


Ik heb de oplossing gevonden in de Ayurveda

Ayurveda is een sanskriet woord en dat betekent de “Kennis van het Leven”. Het is een geweldige manier van leven omdat het heel dicht bij de natuur staat.
Het komt oorspronkelijk uit India maar de kennis en de wijsheid is universeel, dus overal toepasbaar.
Vanuit deze wijsheid heb ik het onderdeel voeding uitgekozen om via deze online cursus heel veel mensen te leren welke voeding bij hun past. Dat leer ik je door eerst je constitutie uit te leggen en vervolgens aan de hand daarvan voeding tips te geven wat bij jouw unieke constitutie past.

Wat weet je na het volgen van de instapcursus

  • Wat voor constitutie je hebt.
  • Welke voeding daarbij past.
  • Hoe je een goede planning maakt zodat het weinig tijd kost.
  • Hoe je fantastische gerechten klaarmaakt.
  • Welke kruiden je kunt gebruiken.
  • Hoe je kunt sturen naar een optimale vertering.
  • Voeding dat past bij jou als uniek persoon.
  • Moeiteloos en boordevol kracht en wijsheid.
  • Voeding waar je energie van krijgt, wat niet veel tijd kost om het klaar te maken en wat ook nog eens heel erg gezond is.

Nee, het is geen dieet, het is ook geen modegril, het is een volwaardige voeding gebaseerd op 5000 jaar oude Vedische kennis.

Stap voor stap ga ik jou leren hoe je moeiteloos het ene heerlijke en gezonde gerecht uit je eigen keuken tovert.

  • Hoe lang duurt deze instapcursus? 3 weken
  • Wat krijg ik in deze instapcursus? 1 module bestaande uit 3 lessen met videolessen, en pdfjes met uitleg en de recepten
  • Wanneer kan ik de lessen zien? 24/7 toegang, dus dag en nacht.
  • Hoe zit het met lesboeken? Alle informatie staat online en kan gedownload worden.
  • Nog een extraatje? Met iedere les krijg je een bonus.

    Wie is Cornelis Peters?

    Heel lang geleden….toen ik voor een sabbatical een jaar ertussen uittrok kwam ik in aanraking met “Ayurveda” de oudste geneeswijze ter wereld. Mijn eerste ervaring met deze Indiase keuken zal ik nooit vergeten. Alle gerechten die ik zag leken in niets op wat ik kende. De rijke volle smaak van de vele kruiden, de luchtigheid van de groenteschotels en de geurige bhasmati rijst waren stuk voor stuk een absolute smaaksensatie.

    Na die maaltijd sloot ik de Indiase keuken in mijn maag en in mijn hart. Vele jaren later heb ik door mijn studie en praktijk de Indiase keuken en dan vooral de Ayurvedische keuken helemaal eigen gemaakt. Dat komt mede door mijn Indiase vrouw die mij regelmatig verwent met fantasievolle gerechten uit haar geboortestreek Kerala, in Zuid India.

    Nu, bijna 30 jaar later heb ik al heel veel mensen geholpen met gerichte adviezen over hun voeding. Soms was de toevoeging van een aantal kruiden al voldoende om een moeizame vertering of overmatige gasvorming te verhelpen. Want de Ayurvedische keuken is niet alleen heerlijk en uitbundig maar bovenal buitengewoon gezond en met recht het eerste medicijn.

    De instapcursus bestaat uit 1 module met drie lessen verspreid over 3 weken.

    De eerste les begint meteen na aanschaf van de cursus.

    De tweede les begint precies een week later.

    De derde les weer een week later.

    Hoe zou het zijn als jouw gezondheid in je eigen keuken begint?

    Stel je voor dat je moeiteloos het ene heerlijke gerecht na het andere heerlijke gerecht uit je keuken tovert. Niet alleen heerlijk maar ook voedzaam, gezond, kleurrijk, kruidenrijk en bomvol vitaminen en mineralen. De supplementen die je eindeloos inneemt en waarvan de werking niet altijd duidelijk is kunnen weg. Denk je dat dit uren per dag kost? Dat hoeft helemaal niet. Ik leer je naast koken ook plannen. Hoe je van te voren dingen klaar kunt zetten zodat je na je drukke werkdag in een half uur een volledige, gezonde en vitale maaltijd klaarmaakt. Bijna moeiteloos en vol met alle belangrijke vitaminen en mineralen.

    Drie intensieve lessen in het instap Programma “Koken met Zes Smaken”.

    Leren – Uitvoeren en Eten dat bij jou past

    In deze Instapcursus “Koken Met Zes Smaken” leer ik je precies hoe je stap voor stap een maaltijd bereidt dat niet alleen gezond is maar ook waanzinnig lekker en buitengewoon kleurrijk.

    Les 1: Jouw unieke constitutie en welke voeding hierbij past.
    Les 2: Koken met Zes Smaken.
    Les 3: De kracht van kruiden.

    Zijn er nog vragen?

    Stuur me een email naar info@ayu.nl of ga naar de contactpagina en stel me je vraag.

    Doe mee en klik op de groene knop!

    Ja, ik doe mee.